+

 = sant

Hyr något på Hygglo och få 200 kr att tiptappa för.

Just nu får du 200 kr som du kan använda på Tiptapp om du hyr något via Hygglo. Så fort du hyrt något så får du via din bokningsbekräftelse en kampanjkod som du löser in via Tiptapps app.

Hygglo är bra när man ska fixa hemma och behöver prylar. Eller när man av någon annan anledning behöver prylar.Tiptapp är bra när man har fixat hemma och behöver få hjälp med hämtning av saker som ska till tippen. Eller när man av någon annan anledning behöver få hämtning av något som ska återvinnas.Därför funkar Tiptapp och Hygglo väldigt bra ihop och därför gör vi nu en gemensam kampanj!

Så fort du har hyrt något på Hygglo så får du en bokningsbekräftelse. I den bokningsbekräftelsen finns en kampanjkod som du löser in i Tiptapps app. Ange koden när du ska boka din första hämtning för att ta del av erbjudandet. Det gör du under “Lös in kampanjkod” i appens huvudmeny. Kampanjen gäller under september och oktober.

Villkor:

Kampanjen gäller för alla som bokar något på Hygglo, oavsett om man är gammal kund eller ny kund. Hos Tiptapp gäller kampanjen enbart för nya kunder, har du redan använt Tiptapp kan du tyvärr inte använda koden. Kampanjen gäller till och med 31/10-2018.

image from tiptapp app